ShoutMix chat widget

kalau la aku boleh dapat ipad 2

 Pada tarikh 11 mac 2011 ini..syarikat apple mengeluarkan satu lagi gadget yang stylo dan bolehla mempoyokan diri korang kalau mempunyai gadget ini..aku cakap pasal apa ni? mestilah mengenai ipad 2 .. nak tengok sebab apa aku cakap korang boleh mempoyokan diri kalau ada ipad 2 ni?

smart gilerr

bapak la nipis.. lagi nipis daripada biskut cap ping pong


ada dua kamera ...memang best la kalau nak wc..hua3


harga? kalau kat malaysia dalam sekitar RM1500 Jek..sebab tu la aku kata "kalaula aku boleh dapat ipad 2"  *xder duit


kata kunci: tablet |iphone  |camera |thinner |the apple |steve jobs |speculation |san francisco |rumors |march  |malaysia |lighter |verizon |twitter |software |retina |rear camera |next-generation |next generation |video recording |unveiled |technology |tablets |tablet pc |tablet computer |specifications |speaker |second-generation |samsung |products |photos |models |mobile devices |march  |magnets |iphone |imovie |galaxy |gadgets |gadget |facetime |facebook |engadget |design |cameras |at&t |apple tv |apple plans |apple iphone |apple inc |apple ceo |android 

4 komen pengulas setia:

AesyaZealous said...[Reply to comment]

haiihh..rugi je aku dh beli ipad dulu...:P

Ifti Larina said...[Reply to comment]

haha ayah aku ckp ipad nie susahkan je. software die bukan window. tok beh ah

samsung tablet said...[Reply to comment]

After Samsung's increasing sale of galaxy tab , Apple has come up with modifications in iPad 2.

Anonymous said...[Reply to comment]

i'm one of Ipad 2's user. memang top lah! :) apa yang susahnya software? lagi bes dr window la.. :)

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini