ShoutMix chat widget

Macam mana nak nampak comel


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Hari ni hari isnin, so cik saodah tak boleh nak post entri baru sebab dia kena pergi kerja. kerja kat mana? aku pun tak tahu. dah tak larat dah aku nak tanya kat dia.. haduii. 

How to look uulzzang

ok sila abaikan pasal cik saodah ni, hari ni aku nak cerita pasal macam mana nak menunjukkan gaya yang comel. kalau korang tak tau apa tu muka comel sila tengok gambar kat bawah ni




perwatakan:
  • Cuba korang  gila "giggle"dengan perkara  yang korang rasa  lucu dan kelakar.
  • mestilah sentiasa ceria dan aktif, kalau sedih nangis je puas-puas
  • pakaila apa jenis baju yang korang rasa berkenan
  • pastikan anda ini peramah tapi jangan melebih-lebih pulak
  • jangan hikpokrit dan jangan sombong, be yourself 
  • tingkatkan keyakinan diri
muka :
  • bulatkan mata, macam kat gambar heliza helmi tu
  • kalau tak boleh dapatkan mata yang bulat pergi beli contact circle lenses kat kedai dan ikut tutorial ni
  • pakai eyelasher, orang melayu cakap apa yek? hurm.
  • senyum, sengih tak kisah la korang nak wat cammana

nie contoh terdekat contact lense,  cik blogger kupukupukecik yuyu zulaikha . kalau nak gi blog dia klik je kat  



tangkap gambar:
  • macam biasa , bulatkan mata sebesar-besar yang mungkin
  • ambik gambar dari sudut-sudut yang agak mustahil, pastikan fokus kat mata tu
  • kecikkan lips korang , kalau pipi korang kecik kembungkan sikit
  • nak ngada-ngada lagi? jelirkan lidah.. erk?
*extra
wat muka cool  @ poyo seposen
  •  kena relaxs, tenang je
  • mata kena kuyu, redup 
  • wat muncung sikit, sikit je tau lebih-lebih tak jadi

p/s: penulis tak tahan nak tergelak masa menaip entri ini, hahahah  bye!




9 komen pengulas setia:

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini