ShoutMix chat widget

Ei sabor aje lah


Hai semua, hari ni cik saodah lapang sikit, tetiba je ase nak menaip entri baru,dah twiit twiit dah tadi ngan En Az, dia kata boleh taip entri..eiii shukewnyerrr....sambil terketar ketar tangan cik saodah menaip ni tau. Nak cerita la ni u alz, haritu Az ada msg iteww tau kat fesbuk ..dia kata kan, dia tak boleh blah tol ngan mamat sorang ni..kalau la dia di pihak mamat tu, dia takkan buat..eiii susah la nak terangkan, u alzz baje je yek kat pic ni..

klik untuk lebih jelas yek

Dari msg ni u alz dah paham kan? kesimpulannya ..ade ke bawak awek gi makan kat kedai yang banyak orang lelaki, ish2 dah la tu kan, makan nasi bujang plak..eiii x shukeww tol cik saodah kalau jumpa laki gitu...kekott. tapi kan, sayang tol awek die tu kan?..eiii tahan je la malu kena keliling ngan laki lain, ibaratnya awek tu bunga, laki lain tu kumbang, dan bunga tu kena keliling kumbang.paham ke.tak paham ni?? ish2 tak retii la nak citeww cammane ...k lah bye!

p/s : cik saodah nanti  nak suruh laki cik saodah dinner kat restoran je..haha ngade-ngade!

5 komen pengulas setia:

Ecah Ecot said...[Reply to comment]

kite bakor jek pakwe mcm 2..blanje la steambot ke ape kn..hehe

miss atie said...[Reply to comment]

err . pkwe cm tuh pon ade ke ? hahaha

Zulfikar Hazri said...[Reply to comment]

errmmmm.. errrkkk.. tak paham, y takleh makan kat kedai mkn bujang? dan kenapa takleh makan nasik bujang depan awek?? sedang pikir dr awal entry sampai habis cik odahh

A z ! said...[Reply to comment]

@Zulfikar Hazri@Zulfikar Hazribagi Pendapat aku la kan,kita kena jaga hati pempuan, paling koman pon bwk la gi kedai biasa ke..at least kedai tu ada gak family, gurl lain yg ada, baru la dia rasa tak "seram" semacam je.suasana tu penting. ibaratnya gini la, cer kalau awek kota ajak follow pergi beli underware kat butik yg 98% crowded ngan gurl..camne ko rase kan? itu pendapat ego aku je yek..bye

Anonymous said...[Reply to comment]

looorrr..pelik...mkn nasi bujang pon nk bising2

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini