ShoutMix chat widget

Lupakan impian Invicible kau manchester united

p/s buat fan man u , sila terima dengan hati yang terbuka :d

Sungguh aku tak sangka malam ini merupakan sejarah apabila manchester united  terpaksa melupakan impian menjadi kelab invicible musim ini
 apatah lagi apabila terpaksa menerima kekecewaan apabila  tunduk kepada kelab terbawah liga iaitu wolve



apa kata mereka?





1 komen pengulas setia:

arep_lockermonth said...[Reply to comment]

hye,,,salam kenal! arep dah follow blog kamu! singgah2 lah ke blog arep kalau free! kalau nak follow balik pon ok gak! huhuh:P

http://myamigosspace.blogspot.com/

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini