ShoutMix chat widget

Wanita dan boxer


Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera

Boxer... apakebenda tu? 

sapa yang tak tahu lagi sila tengok kat gambar bawah

 tupperware underware la



lazimnya boxer ini disinonimkan dengan lelaki sahaja 

bukan apa, selesa kalau pakai boxer ni. kan manusia yang bergelar lelaki kan?.

untuk tip pemakaian boxer sila klik kat sini 


tetapi anda terfikir x kalau wanita memakai boxer?

rasanya ada la, mungkin begini jawapan kaum hawa ni



"boxer tu macam seluar pendek je kan? best apa kalau bawak tidur"

"selesa pe pakai boxer, tapi pakai kat rumah je la.."

"eiii malu la kalau orang lelaki tahu saya pakai boxer, senyap-senyap suda..."

"saya suka boxer bunga-bunga warna pink!"  -erk? no komen


apa yang peliknya pakai boxer? biasa-biasa aje. tapi yang kaler pink...erk 


p/s : tetap memakai boxer walaupun da berlubang :d




12 komen pengulas setia:

APi said...[Reply to comment]

ade jek pompuan pakai boxer kan..

A z ! said...[Reply to comment]

ada tpi x ramai ..ha3

yoi said...[Reply to comment]

hhahaha pastilah ada! kot? :p

LinE PuTih LiNe HiTaM said...[Reply to comment]

aku suke ayat akhir..
pakai walaupun ade hole..

damm best...

Asha Shalina said...[Reply to comment]

ramai aje kot pempuan pakai boxer..haha

A z ! said...[Reply to comment]

FH : hax3 banyak lagi angin masuk kalau ada lubang :d

::wan fadhilah:: said...[Reply to comment]

housemate aku pakai je.. tpi kdng2 aku sakit mata jugak la tgk orng pompuan pakai boxer ni kt merata2 tmpt..

kaizen said...[Reply to comment]

perempuan kne la jge maruah dorg...
jgn sesuki hati jer nk bgtaw bf/kwn laki kt rmh pkai ape...
tu serupa mendedahkn keaiban diri sendiri....

A z ! said...[Reply to comment]

erk? yup betul3

AesyaZealous said...[Reply to comment]

ade jugak yg pakai.comel2 gitu. kat rumah aje le. gile ke hape nak pakai kat luar.

p/s: tp aku xpakai la..gile ke hape nak pakai. dgn abg pun kene jage aib gak.

mian said...[Reply to comment]

haha.jiran aq slmber je kot pkai boxer.rilek je aq tgok.haha

buDAK keCIK said...[Reply to comment]

best pe pakai boxer. lg2 kalu kaler pink. i like pink~! hehe

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini