ShoutMix chat widget

Cik adik ni artis korea ke?

Hai shume .. memandangkan En Az dah tidur ni maka dengan ini cik saodah nak take over kejap blog ini, he3 jahat tak cik saodah? hihihi.. Hari nie cik saodah nak cerita sikit tau. tadi cik saodah tengok drama korea.. best tol la citerr tu.. shukeewww je tengok laki-laki dan awek-awek yang comeel gitu. masa cik saodah tengok tadi,  cik saodah ada terperasan yang ada dua orang artis korea ni yang comelll sangat tu kan, sejibik macam artis kat malaysia. eii shukeww la tengok macam tu. adik-adik sume nak tau tak? alaaaa..  cakap lah macam ni, nak tengok.. cer citer cer citer..

okay lah cik saodah bagi tau, macam desperate je adik-adik sume ni nak tau... huhuhuu

jung so min

liyana jasmay

betulkan, ada 60% same.. taoi ada satu lagi yang cik saodah jumpa..jom tengok ye

lee si yong

almy nadia

eii yang ni sumpah 90% sama, tak caye gi search gambar die lagi



p/s: kalau adik-adik nak tau kan, ada orang kate muka cik saodah macam jung hye young...hihihi



14 komen pengulas setia:

Ifti Larina said...[Reply to comment]

memang tak boleh blaaa yeww ayat cik saodah yg last tu

A z ! said...[Reply to comment]

@Ifti Larina haishh cik saodah ni..nak femes gak, ha3

APi said...[Reply to comment]

tengok sket gambar cik saodah tu..

A z ! said...[Reply to comment]

@APitaya ifti, hua3

saouri said...[Reply to comment]

adehh...haha...asenye lyana jasmay agi byk persamaan cik saodah oi...cumil sungguh

anies anessa said...[Reply to comment]

playful kiss kn??
da perasan muka oh ha ni tue ada iras2 liyana jsmay

A z ! said...[Reply to comment]

@saouriye ke ke? hahaha

A z ! said...[Reply to comment]

@anies anessayup, pandai korang teka, :d

Sunah Mohammad said...[Reply to comment]

hoho~ nasib bek tak banyak bahasa ewwww kat sitewww..:p

Amira Anorah said...[Reply to comment]

sama macam saya okay..jgn nak ngade okay..hehehe

A z ! said...[Reply to comment]

@Amira Anorah aper yg samenyer amira? cer citer cer citer

A z ! said...[Reply to comment]

@Sunah Mohammad tnye kat cik sadoah, mne aq tau..hua3

wirdawahid said...[Reply to comment]

cik saodah minat korea rupanyaa.hehehe
yelaaaa, tp nengok muka cik saodah cam muka rosnah mat aris.hehe

A z ! said...[Reply to comment]

@wirdawahidrosnah mat aris?? erk report kat cik saodah kang

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini