ShoutMix chat widget

Maduu itu manis ke apa


Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Hai semua... hari ini cik saodah nak cerita pasal maduu.. euwwwwwwww apa madu-madu ni? tak shukewwww la... cik saonah tak suka dimadukan tau, cik saodah suka makan madu lebah dan jambu madu aje la, sedap kan? manis je rasa. cik saodah shukeew gak tengok drama korea kat maduu.com tau.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~


0it cik saodah? apa kau merepek kat blog aku ni? grr.. aper euwwwwe tu? ape tak shukewww tu? geli tau aku baca.Sekejap, lelaki boleh kahwin empat kan? erk


~~~~~~~~~~~~~~~~~~


okay semua , hari ni aku nak cerita  mengenai madu , tapi macam yang cik saodah kata tadi dia suka makan madu lebah dan jambu madu saja.

*sumber goggle 


persoalannya, kenapa ia harus dipanggil madu? mungkinkah disebabkan sifatnya yang manis? kenapa tak dipanggil jambu manis?. haishh dalam kamus pun tak ada, kalau honeydew tu betullah kan?.rujuk kat kamus ni

"tembikai  ni rasanya manis seperti madu" 

dah tembikai tu tembikai la, madu tu madu, apa nak kaitkan tembikai dengan madu? haishh




p/s : entri ini merupakan pendapat merepek cik saodah dan aku, oleh itu sila abaikan kalau tak berkenan ya.




0 komen pengulas setia:

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini