ShoutMix chat widget

Ada apa dengan 14 februari


Assalamualaikum dan salam sejahtera

14 februari., hari apa tu?

14 februari bagi aku bukanlah hari bagi pasangan mee segera berjenama cintan meraikannya dan semestinya aku memang tak akan sambut hari valentine tu 

*sumber facebook

kalau nak tau sebab apa? klik je kat sini  , ramai da blogger buat entri pasal ni.


ok stop!!  aku bukan nak cerita pasal hari kekasih masih ni sebenarnya.. lari tajuk dah ni


bagi aku tarikh 14 februari 2005 adalah merupakan tarikh penting dimana pada hari itulah aku telah mendaftar di sekolah baru dan secara tidak langsung mengubah gaya hidup aku.



kenal tak sekolah ini? sapa kenal angkat tangan!


selepas masuk ke sekolah ini baru aku:

tahu erti berjauhan dengan ibu- bapa (duduk asrama)

berkenalan dengan lebih ramai rakan-rakan (seluruh kws pahang)

melupakan gelaran "hantu tv"  dan sampai sekarang aku tak suka tengok tv

reti basuh baju pakai berus dan sabun buku. erk?

suka baca surat khabar

baca komik naruto, budak getah ....

tidur lewat.. (oh tidak!)


tapi sayang... sekarang sekolah ni dah takda, bukan ditutup tau! cuma dinaiktaraf menjadi kolej matrikulasi 

smtj 2004-2009 dalam sejarah   

maknanya siapa yang masuk kat smtj ni sijil spm dia memang limited edition la (bangga sekejap)

nak tau lebih dekat pasal sekolah ni? 




*abaikan gambar ini..sume muka kanak-kanak lagi 



p/s : sapa yang belajar kat sekolah ni mesti tau apa itu "kancas" "caon" ..erk



7 komen pengulas setia:

: JannahSuhaimi : said...[Reply to comment]

tak payah sambut valentine..hehe..:)

yoi said...[Reply to comment]

woh. sek teknik jengka ke yg kne upgrade jd matrik tu? tp tu tok matrik engineering kan? kan kan?

A z ! said...[Reply to comment]

entah.. x tahu ..ha3

yoi said...[Reply to comment]

hahhaha ceh! tatau plak. aiyo~

A z ! said...[Reply to comment]

yg aku tau ye jadi kolej matrikulasi jek..:d

LinE PuTih LiNe HiTaM said...[Reply to comment]

gile innocent muke..
skrg mcm bapak ayam..
koh koh

A z ! said...[Reply to comment]

erk..ha3..muka kanak2 ribena kan masa tu

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini