ShoutMix chat widget

Saya Blogger Ikon Mengucapkan Happy Chinese New Year




ada apa dengan arnab ni? 




Yeahh AZ dah join Contest ni  dan ini merupakan contest pertama yg AZ join . nak join gak??


 pakai baju melayu pon boleh kan? janji warna  merah



Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua

disini saya mengucapkan selamat tahun baru cina kepada semua penduduk diserata bumi termasuklah yang berada di luar galaksi bimasakti. sambutlah perayaan ini dengan beserdehana dan elakkan pembaziran. yang pulang kehalaman desa hati-hatilah memandu ,kalau dah letih tu pandai-pandai la R&R jap kan. Yang tengah bekerja tak dapat cuti  tu jangan lah sedih-sedih, tahun depan kan ada. 

Tahun ni mengikut zodiak cina ialah  tahun arnab, harap-harap malaysia akan lebih maju dan makmur serta tidak berlaku apa-apa kejadian yang tidak diingini

ok lah AZ nak pegi supermarket ni, nak beli limau mandarin plak,  sampai sini saja entri kali ini., apa-apa hal, 


SELAMAT TAHUN BARU CINA, QONG XI FA CAI !!!


2 komen pengulas setia:

Aidilx said...[Reply to comment]

sepatutnya Gong Xi Fa Cai/Fat Choy! hehe! Xinnian Kuaile! Hang Bao Na Lai!

happy blogging & terima kasih sudi singgah ke blog picisan saya.

Amin Zakaria said...[Reply to comment]

silap yek? k nanti edit..tq

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini