ShoutMix chat widget

media prima..apa kesan anda sepanjang masa ini


mesti anda tak paham apa entri aku kali ini..
kesan??
kesan aper?
apa yang aq nak ceritakan adalah kesan siaran yang dihidangkan oleh media prima sepanjang masa ini

ingat lagi tak??

dulu masa zaman 1990 kita hanya kenal salman khan, shah ruk khan, kareena kapoor dan macam-macam lagi
nama bintang hindustan yang mewarnai slot hari sabtu 2 petang tu




peh masa tu anak mude  punyer la tergilakan artis-artis tersebut..
itulah pasalnya kot ada orang sanggup kawin ngan bangla..hahaha

ingat lagi cerita ada apa dengan cinta, my heart, bawang putih bawang merah??
kalau tak kerana cerita ini, kita tak akan kenal  dian sastrawardoyo, irwanshah, revalina s temat dan macam2 lagi
terima kasih pada media kerana mempromosi filem dan drama indonesia pada masa itu..


anda ingat tak drama great teacher onizuka? 
tak silap aq tv3 tayang kul 6 ptang (x sahih)

yang paling hebat sampai sekarang kot..
ingat tak lagi drama pertama korea di tv??
winter sonata..
lepas ke"fever"an cerita tu bermacam-macam drama keluar

sampai sekarang pon kesannya ada.
kalau tak tayang pon kita sanggup download kat internet..
setuju?


hah banyak lagi sebenarnya kesan media ini..

kalau tak kerana ia..
anda kenal tak 
k-pop
j-pop
sinetron
maher zain??




hahahaha
ape benda punyer entri da...





tapi bangga la aku sebab malaysia dah ada produk yang bermutu macam





assalamualaikum

4 komen pengulas setia:

Hidaya Sarbini said...[Reply to comment]

nk invite awk join contest sy =)

http://dayasarmila.blogspot.com/2011/01/moto-hidup-anda-1st-ga-from-aesya.html

Amin 아민 said...[Reply to comment]

apakah itu...

Nad_Naruto said...[Reply to comment]

wah!hero ak 2..handsom..haha..
nice pic..

Amin Zakaria said...[Reply to comment]

yg mana?

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini