ShoutMix chat widget

pengulas di kedai makan @bola

ya ha! macam -macam jenis pengulas wujud kalau lepak kedai tengok perlawanan bola sepak, penaja susah susah jemput pengulas berbayar tapi nak wat cammane kan?? mulut orang....

jadi jom layan... ulasan berikut mengikut situasi


Gambar cari kat google, xde masa nak candit gambar hahaha thank owner blog kat lam gambar




kalau penyerang jatuh semasa menyerang

" ceh, berlakon je tu... ni mesti anak buah drogba ni...hahah kalau ada anugerah pelakon bola comfem die dapat"


kalau pemain rebah tapi pengadil wat xtau je..

" apebenda la pengadil ni! bodo tol.. wuu ! pengadil kena bayar tu....!!" pengadil bute!!"


kalau dapat sepakan penalti tapi x masuk

"apebenda la bengong sangat penalti pon tak masuk, tempang punyer kaki!!"


kalau sepak masuk gol tapi tak masuk

" ceh!! kaki bek punyer orang!! bola camtu pon tak boleh masuk lagi!!"


kalau bola gol tapi korang nampak dah offside

"bola offside woii!!! mnate pengadil tak nampak!! pengadil bute!!"


bila masa dah tamat dan team yang dia sokong menang

"balik r  awok awok mung... bakar je baju tu...hahahahah!!!!, set mung set ayam prek je!"




Dan ngelas...bila gol

Golll!!!!!! wuu!!!! dan macam-macam gaya akan keluar, yang senonoh, yang tak senonoh pun ada,,,



ok aje lah,, sekian
Assalamualaikum

2 komen pengulas setia:

IERA HAJERAH AZMAN said...[Reply to comment]

kan aku dah kata, bola kan banyak memain emosi :P

Amier Andyka said...[Reply to comment]

org yg biasa lepak tgok bola jer ckp mcm tu..yg main xkan kata mcm tu sbb dia tahu...

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini