ShoutMix chat widget

Jom gerakkan mouse pc anda menggunakan kepala


kredit to Jom PHP



apa yang perlu korang ada ialah web cam 

dan korang boleh download software ni kat sini




p/s
agak-agak dah malas ataupun dah lenguh sangat tangan tu guna mouse biasa boleh la pakai software ni
geleng sana, geleng sini.. jangan terkehel tengkuk sudah

assalamualaikum





6 komen pengulas setia:

Along Usop said...[Reply to comment]

ahah.. sopwer mnarik nih.. tapi cam lagi slese gune mouse je.. =p

Amin Zakaria said...[Reply to comment]

aku pakai touchpad je..
lg 1 , webcam boleh jadi lockpaswed gak kan

Amin Zakaria said...[Reply to comment]

aku pakai touchpad je..
lg 1 , webcam boleh jadi lockpaswed gak kan

Along Usop said...[Reply to comment]

boleh, tapi die punye sensitif tu kan.. kalau tetibe ade misai plak ke.. die takpat detect dah..
hahah

Along Usop said...[Reply to comment]

boleh, tapi die punye sensitif tu kan.. kalau tetibe ade misai plak ke.. die takpat detect dah..
hahah

Amin Zakaria said...[Reply to comment]

hah? susa la gitu

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini