ShoutMix chat widget

Xfresh fm pun nak typo gak yek?


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Sokonglah musik tanah air, memang betul, sebab tu la aku memang suka dengar radio xfresh fm, "Kami tak hot tapi kami cool" ha3. Oleh sebab kat rumah sewa aku ni line radio agak kedekut oleh itu terpaksa la aku dengar online je. Sapa nak dengar online xfresh fm online boleh je klik kat sini.

tapi  ada satu masalah yang aku jumpa kat web ni, bukan masalah serve slow asyik-asyik lagging je, tak , sumpah dalam banyak-banyak radio online xfresh fm la paling laju serve dia. nak tau? tengok je la pic kat bawah ni

*sila klik untuk lebih jelas

harap pihak yang berkenaan tolong betulkan perkataan tu ya. tak cool la gitu


p/s: tulisan kat blog ni pun typo ada hati nak tegur :d

2 komen pengulas setia:

AesyaZealous said...[Reply to comment]

haha..malasah.. typo2.. wah, blog sudah maju la!!! nice!!

A z ! said...[Reply to comment]

tu la masalahnya, typo..dah maju? tenkiu!

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini