ShoutMix chat widget

Entri Tiada Kaitan: Inilah yang dikatakan bug di facebook

yang ni gambar lame , sebab masa tu aku tak jadi blogger lagi (masa raya tahun lepas)
 jarang jumpa bug macam ni tau..kalau yang biasa cuma post yang berulang-ulang cuma yang ni special sikit


klaka plak bila tengok sume post keluar nick aku, 

korang pernah tak kena macam ni? 
komen-komen je lah

assalamualaikum

4 komen pengulas setia:

maRShA said...[Reply to comment]

xprnah plak... cane boleh jd cmtu?? musykil2!! :P

jom singgah sini ;)
anasaurus

Amin Zakaria said...[Reply to comment]

mungkin disebabkan sifat2 genetik facebook yang terganggu pada masa itu

LinE PuTih LiNe HiTaM said...[Reply to comment]

hg nampk peliq ja..
xde lak aku kene gini...
p check lappy ko

Amin Zakaria said...[Reply to comment]

aku nye lain sikit, org2 tertentu je ley dapat..limited kan, ha3

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini