ShoutMix chat widget

Segmen : Pic makanan di mulutku

Buat pertama kali aku dengan bangganya mengeluarkan segmen.* cakap dengan suara yang agak poyo. korang dah baca dah kan tajuk entri ni? kalau korang tak nampak ni ha tajuk dia

Gambar makanan di mulutku.



segmen ini terbuka kepada lelaki dan wanita
apa yang perlu korang buat ialah :

  • follow blog aku ni kalau baik hati..taknak follow pun takpe
  • letak gambar kat atas yang tak hensem tu beserta link entri ini
  • letak gambar korang yang tengah menggigit makanan
  • makanan tu tak kisah la mendape pun , coki-coki  ke, ayam kfc ke, pizza ke  janji ia adalah makanan
  • korang nak wat gaya muka macammana pun aku tak kisah, yang penting korang gigit makanan tu
  • gaya muka korang boleh menjadi bonus ..so pikir la sendiri..haha
  • ceritakan mendape yang korang tengah makan tu dan kenapa. cth: aku tengah makan biskut sayur, sebab apa? sebab aku lapar dan itu je makanan yang ada kat rumah sewa aku ni..nak keluar malas.
  • tag dua orang nama ..kalau nak lebih aku tak kisah pun..haha. ini aku tag dua orang nama:
  • komen link korang kat entri ini balik , senang sikit aku nak semak





tarikh tutup segmen ini :  1 april 2010 
Hadiah : Misteri

*korang rasa ini gambar menggigit makanan? bukan..itu baju ..jangan salah paham ya







8 komen pengulas setia:

ann said...[Reply to comment]

menarik..ok anis join! ^^

pelangi tomey said...[Reply to comment]

okkay cik pelangi akan join.. kna amek pic lelawau nieyyh.. hikhikhik

A z ! said...[Reply to comment]

terima kasih kepada yang join :d

yaya_flanella said...[Reply to comment]

wah cam best.. hee

ann said...[Reply to comment]

http://ribenputih.blogspot.com/2011/03/assalamualaikum-disini-budak-comot-mau.html

join~! ^^

Cik Eyka said...[Reply to comment]

http://madahrindu.blogspot.com/2011/03/mr-join-contest_07.html


Dh join!!!

=( gambar x comel!!
jgn marah yew...

DayangkuLynn said...[Reply to comment]

2010? da ttup ni.....huhu

Cik Eyka said...[Reply to comment]

ah..ah..
dh tutup la...
lmbt sudah...

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini