ShoutMix chat widget

Ngada-ngada tak banner blog saya?


Korang dah nampak kan? header baru blog aku ni..jangan buat-buat tak nampak la..aku luku kang sorang -sorang..haishh. Hari ni aku adalah hari ahad..(ada kena mengena ke aku bgtau) kepada mereka yang rasa nak muntah tengok header baru blog ini..ok korang boleh muntah sekarang.. jangan salahkan aku kalau ko mengandung plak pasni...pedulik haper aku. 

info tentang header baru aku ini:

  • ada twitter status updates ..kalau rajin follow follow la..pastu tweets tweets la yek
  • ada muka aku yang bersih daripada jerawat*poyo..dan korang baru tahu aku blogger lelaki kan?
  • header aku ada background..selalu kosong je kan?
  • dijana dengan software adobe photoscape dan photoshop
  • dibikin oleh aku sendiri..*tu cam harem je rupedia
nak komen? lantak korang la..aku tak kisah..ada masa aku tukar header baru..sekian

0 komen pengulas setia:

Post a Comment

komen aje la dan sila tinggalkan jejak link anda kat sini